Internationale Volksdansvereniging Rav Brachot is 50 jaar!

Op maandag 5 september 2022 starten we weer met een nieuw seizoen. Het belooft weer veel plezier voor het nieuwe seizoen.

We willen ook starten met een beginnerscursus om geinteresseerden de mogelijkheid te bieden mee te kunnen dansen.  Geef je dan zo snel mogelijk op bij Joselie Ruimers: joselie.ruimers@gmail.com. We kunnen dan alvast wat informatie toesturen. Ben je al gevorderd, dan kun je ook een les op proef komen.

Voor diegenen die niet altijd kunnen: Naast het lidmaatschap bieden we ook de mogelijkheid voor een vijfritten kaart. Zie daarvoor bij Vereniging --> Vijfrittenkaart. 

Wij dansen in de gymzaal van de Oranje Nassauschool, Eykmanplantsoen 3 te Nijkerk. Wij beginnen om 19.30 en eindigen rond 22.00 uur. We starten met de beginnersgroep. Zaal open: 19.15 uur.

Cultuur connectie

Cultuur connectie: leer uw nieuwe stadsgenoten op een andere manier
In samenwerking met de gemeente Nijkerk organiseren wij binnen het project cultuurconnectie 2 openbare lessen en wel op de maandagavonden 26 september en 3 oktober. “

Het leuke van deze avonden is dat iedereen welkom is, die van dansen uit de hele wereld houden. Je hoeft niets en alles mag: elkaar (weer) te ontmoeten,
* Om te kijken naar de dansen en in de pauzes anderen te ontmoeten en met hen te praten. 
* Om te dansen: dansen , die je kent en die je nog niet kent.
* Om dansen uit de eigen cultuur aan te leren aan alle anderen. Je brengt je eigen muziek mee en leert de passen en figuren aan de andere dansers.

 

 
 

Wie is online

We hebben 117 gasten en geen leden online