Internationale Volksdansvereniging Rav Brachot is 50 jaar!

We hebben vakantie !!

Op maandag 5 september 2022 starten we weer met een nieuw seizoen. Een voorproefje van nieuwe dansen hebben gehad op 30 mei met de workshop met Shmulik GovAri. Het belooft veel plezier voor het nieuwe seizoen.

We willen ook starten met een beginnerscursus om geinteresseerden de mogelijkheid te bieden mee te kunnen dansen.  Geef je dan zo snel mogelijk op bij Joselie Ruimers: joselie.ruimers@gmail.com. We kunnen dan alvast wat informatie toesturen. Ben je al gevorderd, dan kun je ook een les op proef komen.

Voor diegenen die niet altijd kunnen: Naast het lidmaatschap bieden we ook de mogelijkheid voor een vijfritten kaart. Zie daarvoor bij Vereniging --> Vijfrittenkaart. 

Wij dansen in de gymzaal van de Oranje Nassauschool, Eykmanplantsoen 3 te Nijkerk. Wij beginnen om 19.30 en eindigen rond 22.00 uur. We starten met de beginnersgroep. Zaal open: 19.15 uur.

 
 
Vul het e-mailadres in dat bij dit account hoort. Er zal een verificatiecode naar dat e-mailadres worden verzonden. Wanneer de verificatiecode is ontvangen, kan een nieuw wachtwoord worden gekozen voor dit account.

Wie is online

We hebben 23 gasten en geen leden online